Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πώς θα φτιάξεις τα δικά σου Louboutin γοβάκια

Πάρε πινέλο και κόκκινο χρώμα!


Τα λατρεύεις αλλά να είμαστε ειλικρινείς, 600. 800. και 1000 ευρώ για ένα ζευγάρι Louboutin, είναι πολλά.

Αν τα χεράκια σου πιάνουν, μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου επώνυμα γοβάκια με την κόκκινη σόλα, και μην ανησυχείς. Ο κύριος Λουμπουτέν δεν θα σε μηνύσει, αφού η κόκκινη σόλα είναι μεν κατοχυρωμένη από τον ίδιο σε μια συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου και εφόσον εσύ δεν σκοπεύεις να μεταπωλήσεις τα γοβάκια σου, κανένα πρόβλημα.
Η Κλερ Κόλμαν (Claire Coleman) σου δίνει οδηγίες:
- Αγοράζεις ένα ζευγάρι μαύρα γοβάκια. Στην προσπάθειά μας αυτή, θα δημιουργήσουμε ένα Look-a-like γοβάκι του γνωστού σχεδίου με τα καρφάκια από παλαιότερη συλλογή του μάγου Louboutin.
- Βρίσκεις καρφάκια, κόλα και κόκκινη μπογιά. Προτίμησε ένα λαμπερό κόκκινο για να μοιάζει με εκείνο του Κριστιάν.
- Φέρε μπροστά σου το σχέδιο του παπουτσιού που πάμε να δημιουργήσουμε. Με κολλητική ταινία καλύπτεις τα πλαινά του παπουτσιού και αρχίζεις να βάφεις με πινελάκι τη σόλα. Αφού στεγνώσει η σόλα, αφαιρείς την ταινία και αρχίζεις να κολλάς τα καρφάκια κατά τόπους στο γοβάκι.
- Φρόντισε η κόλλα να είναι στιγμής, να βάζεις μικρή ποσότητα και να έχεις από πριν μαρκάρει σωστά τις αποστάσεις για να ''καθίσουν'' όμορφα τα καρφάκια.
Τι να προσέξεις:
- Κόκκινο πρέπει να γίνει και το τακούνι στην πίσω του μεριά.
- Η μπογιά που θα διαλέξεις να είναι ανεξίτηλη!
- Ο Λουμπουτέν εγκαινίασε και μια συλλογή από γοβάκια με γαλάζια σόλα για νυφούλες με στόχο να έχουν πάνω τους και το κάτι μπλε που πρέπει στο γάμο!

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου