Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Η Aerin Lauder έβγαλε τα δικά της καλλυντικά!Η Aerin είναι η εγγονή της Estee Lauder! Το ξέρω ότι πολλές το γνωρίζετε αλλά οφείλω να κάνω τις συστάσεις! Επίσης (αν είστε πολύ καλά διαβασμένες!) θα γνωρίζετε ότι η Aerin ετοιμάζεται να βγάλει μια δική της σειρά καλλυντικών, την οποία αν είστε fan της Estee θα λατρέψετε εξίσου. 

Λοιπόν, λοιπόν! Αυτή η σειρά κυκλοφόρησε και θα την βρεις στο official page της Estee Lauder. Και παρόλο που δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν και πότε θα έρθουν στην Ελλάδα, μπορείς πάντα να κάνεις παραγγελίες on line (βεβαιώσου όμως ότι το shipping περιλαμβάνει και την Ελλάδα). Η σειρά μακιγιάζ της Aerin χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες: 

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/30_7/aerinBeauty_essentials_banner.jpg

Κατηγορία Α: τα προϊόντα που λανσαρίστηκαν και θα είναι στα ράφια σαν μόνιμες σειρές 
src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/30_7/aerinBeauty_fall_collection_header_2.jpg

Κατηγορία Β: τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην Φθινοπωρινή σειρά μακιγιάζ για το 2012- \'13 (θα ακολουθήσει φυσικά αντίστοιχη limited edition σειρά και για τον Χειμώνα, την Άνοιξη και πάει λέγοντας). 
Οι τιμές είναι πολύ καλές αφού κυμαίνονται γύρω στα 40 δολάρια εκτός από...

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/30_7/Y9YW01_311x311.jpg

Τα πινέλα που έρχονται σε μια τέλεια θήκη, είναι τα βασικά (πούδρα, ρουζ, make up, πινέλο blending για την σκιά και χειλιών), η τιμή τους είναι 148 δολάρια και λέω να την παραγγείλω μετά τις διακοπές οπότε και θα μου το επιτρέπει το budget μου. Βλέπεις, η συγκεκριμένη σειρά ανήκει στα Essentials που σημαίνει την βρίσκεις όλο τον χρόνο!


tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου