Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

11 Ηot Sex Tips για καυτό καλοκαίρι!




1 Παίξτε μπάλα!
Ο ανταγωνισμός μπορεί να σε βοηθήσει να «σκοράρεις» στο κρεβάτι. Μελέτη σε παίκτριες του ράγκμπι στην Αμερική δείχνει ότι η τεστοστερόνη τους εκτινάχθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Επειδή η ορμόνη αυτή σχετίζεται με τη λίμπιντο, η αύξησή της θα σου αυξήσει την επιθυμία.
 
2  Σ-εξασκήσου Σε μελέτη, περίπου το 60% των γυναικών που ασκούνταν βαθμολόγησαν τον εαυτό τους πάνω από το μέσο όρο όσον αφορά τη σεξουαλική επιθυμία. Η άσκηση αυξάνει τη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα, γι’ αυτό έχεις περισσότερη όρεξη για σεξ μετά την προπόνηση.

3 Επιστροφή στα θρανία
Κάντε ένα μάθημα χορού μαζί. Όταν δοκιμάζετε κάτι καινούργιο, εκκρίνονται στον εγκέφαλο ορμόνες (όπως η ντοπαμίνη) που σας κάνουν να νιώθετε καλά.

4 Καλύτερο σεξ με χαλάκι και βελόνες
Η yoga και ο βελονισμός μπορούν να τονώσουν τη σεξουαλική σου ζωή. Έπειτα από ανασκόπηση πέντε μελετών που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine βρέθηκε ότι o βελονισμός αυξάνει την επιθυμία και μειώνει τον πόνο κατά τη διάρκεια της επαφής, ενώ οι ερευνητές υποθέτουν ότι παρόμοια δράση έχει και η yoga. Και τα δύο καλλιεργούν τη συγκέντρωση στη στιγμή!

5 Όλα εν τάξει
Κάνε πιο ερωτικό το περιβάλλον της κρεβατοκάμαρας και διώξε την ακαταστασία τακτοποιώντας το!
 
6 Δημιούργησε… ατμό. 
Θέλεις έξαψη, σωστά; Ακολούθησε τον κανόνα του φενγκ σούι και βάλε κόκκινο –το χρώμα που σχετίζεται με τη φωτιά– σε όλη την κρεβατοκάμαρα για να «ανάψεις» την κατάσταση.
 
7 Φτιάξε ατμόσφαιρα 
Άναψε μερικά κεριά, βάλε απαλή μουσική και χόρεψε αργά με το σύντροφό σου. Η στενή επαφή δημιουργεί άμεση αίσθηση οικειότητας καθώς τα κορμιά σας κινούνται στο ρυθμό της μουσικής.
 
8 Η λίστα του Σίντλερ
Κατάρτισε μια λίστα με πράγματα που θέλεις να δοκιμάσεις στην επόμενη σεξουαλική επαφή σου.
 
9 Στείλε μήνυμα
Αύξησε την αναμονή για σεξ μέσω e-mail, γραπτών μηνυμάτων ή τηλεφωνικά. Δώσε του υποσχέσεις για το τι θα του κάνεις όταν συναντηθείτε ξανά.
 
10 Who's calling?
Το τηλεφωνικό σεξ είναι ένας καλός τρόπος για να εκφράσετε τις φαντασιώσεις που έχετε και οι δύο.
 
11 Δώσε πονηρές υποσχέσεις 
Θα μπορούσε να είναι μια σεξουαλική χάρη που πάντα ήθελε να του κάνεις. Το κόλπο είναι να επιλέξεις κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει, για να εντείνεις την αναμονή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου