Μια νόστιμη σαλάτα για το καλοκαίρι.
Υλικά:
• Σπόροι από καλαμπόκι. Ιδανικά να είναι από φρέσκο καλαμπόκι ψημένο στα κάρβουνα, διαφορετικά κατεψυγμένοι από κονσέρβα.
• 6 κουταλιές ελαιόλαδο
• 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• ντοματίνια ή 2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες
• 1 φλιτζάνι (χαλαρά) φρέσκα φύλλα βασιλικού
• 1/3 φλιτζανιού (ή περισσότερα) φρέσκο χυμό λάιμ
• 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
• Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• 6 κουταλιές ελαιόλαδο
• 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• ντοματίνια ή 2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες
• 1 φλιτζάνι (χαλαρά) φρέσκα φύλλα βασιλικού
• 1/3 φλιτζανιού (ή περισσότερα) φρέσκο χυμό λάιμ
• 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
• Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία:
Τοποθετήστε το κρεμμύδι σε ένα σουρωτήρι και ξεπλύνετε με κρύο νερό για να διατηρήσετε τη γεύση του. Στραγγίξατε καλά και ανακατέψτε το καλά με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήστε στο τέλος το αλάτι και το πιπέρι.
Η σαλάτα σας είναι έτοιμη!
jenny.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου