Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

January Favorites-Aγαπημένα Ιανουαρίου


Γεια σας κορίτσια ! Τι κάνετε? Εδώ βρέχει πολύ & είπα να μείνω μέσα να σας δείξω τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε.
Θα αρχίσω με το αγαπημένο όλων & πιο πολυσυζητημένο ! Ναι, σωστά καταλάβατε. Είναι το Extraordinary Oil της L' Oreal. Δεν έχω λόγια γι' αυτό το προιόν. Θαυματουργό !! Έρχεται στην ποσότητα των 100ml & κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Λαμπερά μαλλιά & μυρωδάτα.
Το χρησιμοποιώ μετά το λούσιμο όταν τα μαλλιά μου είναι ακόμα νωπά. Επίσης κάτι άλλο που κάνω είναι το εξής: μέσα σε ένα βαποριζατέρ με νερό ή ανθόνερο, ρίχνω μερικές σταγόνες , το ανακατεύω και ψεκάζω. Έτσι το έχω παντού μαζί μου !
Δεύτερο στη λίστα με τα αγαπημένα έρχεται το gel καθαρισμού προσώπου της εταιρίας Clinique. Το συγκεκριμένο στη φωτογραφία είναι το travel size (50ml). Έχει ελαφριά μυρωδιά ,καθαρίζει ακόμη και το μακιγιάζ & είναι πολύ ενυδατικό. Δεν είναι δηλαδή από τα καθαριστικά που αφήνουν την αίσθηση "τραβήγματος".  Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Άλλο αγαπημένο, είναι το νεράκι καθαρισμού προσώπου και αφαίρεσης μακιγιάζ από τα Sephora (150ml, νομίζω βγαίνει  σε 400ml & 50ml ).
Είναι πολύ αποτελεσματικό με ωραία μυρωδιά. Αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα.
Ένα άλλο συν αυτού του προιόντος , είναι το καπάκι του. Tι εννοώ με αυτό? Πολύ απλά τοποθετείς το βαμβάκι επάνω & με ελαφριές πιέσεις προς τα κάτω, βγαίνει το προιόν !! (όπως αυτά των επαγγελματικών ασετόν).
Θα συνεχίσω με δύο ακόμα προιόντα της Clinique. Την ενυδατική κρέμα (50ml_Dramaticaly Different Moisturizing Lotion) & την καταπραυντική λοσιόν (Clarifying Lotion_100ml).
To μόνο αρνητικό που βρήκα στη λοσιόν, είναι ότι ενώ γράφει "fragance free" χωρίς άρωμα δηλαδή,  μυρίζει έντονα οινόπνευμα !! Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ, μετά το συνήθισα. Για την ενυδατική κρεμούλα (η οποία είναι η 2η που χαλάω), τα λόγια είναι περιττά. Με το μεικτό δέρμα & πολλές κρέμες στο ιστορικό μου, αυτή με καλύπτει απόλυτα.
Για το τέλος άφησα την ενυδατική κρέμα χεριών "Cera di Cupra_75ml" γύρω στα 2,00ευρώ. Περιέχει κερί μέλισσας & λίγη ποσότητα αρκεί για να υπερενυδατώσετε τα χέρια σας!
*Εγω τη βάζω & στις φτέρνες μετά την απολέπιση !

Ποια είναι τα αγαπημένα σας προιόντα του μήνα που πέρασε?
Πολλά φιλιά!
Θεοδώρα !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου